Pentru a îți oferi o navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informații despre coockies te rugăm să citești Politica de confiențialitate.

Accept
Produse Meniu

FAQ

» În ce diferă sistemul de albire a dinților BrightWhite, fără peroxizi, față de tratamentul de albire al cabinetelor stomatologice?

CEL MAI IMPORTANT ASPECT ESTE LIPSA PEROXIZILOR! PRIN ACEASTA, PROCEDEUL ESTE MAI SIGUR, NU DISTRUGE DANTURA!

Sistemul de albire dentară BrightWhite, fără peroxizi, destinat utilizării la domiciliu, funcționează asemănător cu procedeele folosite la cabinetele stomatologice. Însă, substanța activă aplicată are constituenți în totalitate naturali, care apără și îngrijesc dantura și nu distrug smalțul dentar, așa cum o fac substanțele de albire a dinților care conțin peroxizi. După ce ai aplicat gelul de albire pe dinți, la efectul luminii lămpii LED, care face parte din setul respectiv, gelul reacționează cu suprafața dinților. Sistemul de albire dentară BrightWhite, fără peroxizi, reprezintă cea mai nouă și cea mai sigură generație de produse pentru albirea dinților, destinate utilizării la domiciliu. Criteriile cele mei importante ale cercetării-dezvoltării au fost siguranța, eficacitatea și o cât mai simplă utilizare. Astfel s-a născut sistemul de albire a dinților, fără peroxizi, BrightWhite, comercializat acum și în România, care îți va transforma dinții într-un alb strălucitor în modul cel mai simplu, cel mai sigur și mai eficace.

»În ce diferă BrightWhite de alte sisteme, pentru acasă, de albire a dinților?

CEL MAI IMPORTANT ASPECT ESTE LIPSA PEROXIZILOR! PRIN ACEASTA, PROCEDEUL ESTE MAI SIGUR, NU DISTRUGE DANTURA!

Sistemul de albire a dinților, fără peroxizi, BrightWhite oferă cu totul alte posibilități, față de celelalte sisteme de albire denară, destinate utilizării acasă, care pot să conducă la rezultate negative, în unele cazuri provocând chiar leziuni, neavând rezultate, fiind doar o metodă de aruncat banii pe geam. Aceste produse conțin peroxid de carbamidă sau, ceea ce e și mai rău, peroxid de hidrogen, acestea fiind foarte periculoși în cazul unei utilizări necorespunzătoare. Sistemul de albire dentară, fără peroxizi, destinat utilizării la domiciliu, poate să albească dinții chiar mai mult de culoare naturală, genetică a acestora, datorită acestui fapt și acele persoane care au o culoare a dinților mai închisă vor putea obține rezultate spectaculoase.

» Rezultatul obținut în ce măsură rezistă în timp? 

Remanența albirii dinților depinde foarte mult de stilul de viață, fumatul intens, consumul, în cantități mari de cafea, ceai, cola vor scurta perioada de recolorare a dinților. La un stil de viață adecvat, recolorarea dinților albiți cu sistemul BrightWhite, fără peroxizi, va dura între 4-6 luni.

» Să mă aștept la dureri?

Nicidecum. Utilizarea sistemului de albire a dinților BrightWhite, fără peroxizi, nu cauzează nici un fel de dureri, deoarece este lipsit de peroxizi. Ai putea experimenta o ușoare senzație de furnicături, care ar fi urmarea interacțiunii dintre gel și suprafața dinților, la acțiunea lămpii LED, dar acest lucru este în totalitate normal. Concret în cazul leziunilor smalțului dentar pot să apară oarecare sensibilități.

» Ce cauzează colorarea dinților?

Culoarea dinților poate fi un factor moștenit și/sau dobândit. Chiar și culoarea dentară moștenită poate fi modificată prin albire. Culoarea dentară dobândită poate proveni datorită administrării unor antibiotice în perioada copilăriei, sau datorită stilului de viață.  Sub efectul unor medicamente, de exemplu ale unor antibiotice, culoarea dinților poate deveni galbenă, dacă medicamentul a ajuns în cantități importante în organism la momentul respectiv. Această culoare galbenă, mată, nu poate fi influențată. În cazul unor tetracicline, baza dinților devine galben-cenușiu, în zona medie devine galbenă iar vârfurile sunt albe. Aceasta este o colorare cauzată de antibiotic. Și aceste colorări pot fi albite. Colorarea dinților mai poate apărea în urma coloranților organici din alimente, așa numitele substanțe cromogene. Colorarea dinților apare în special la acțiunea trioului cafea - ceai - vin roşu, dar dinții, în timp, oricum își pierd din albeața lor. Față de perboratul de sodiu acești compuși nu sunt stabili, la efectul acestuia se descompun în alcool și acizii organici care, în timpul albirii pot fi dizolvați și spălați din smalțul dentar, dintre formațiunile prismatice ale smalțului.

» Coroanele aplicate și plombele se albesc?

Plombele și coroanele aplicate de obicei nu se albesc împreună cu dinții. În cazul în care sunt foarte impregnați de țigări, cafea, etc., aceste se pot albi până la nuanța lor originală.

» Am un dinte care a suferit un tratament apexian. Acesta va fi albit?

Într-o oarecare măsură va fi albit, dar nu în totalitate, deoarece este vorba de un dinte mort. În timp, din păcate, acesta va reveni la culoare anterioară.

» Am o bijuterie dentară, aceasta nu va păți nimic?

Poți liniștit(ă) să folosești produsul nostru, împreună cu bijuteria dentară, deoarece nu are nici un efect asupra adezivului cu care este fixată bijuteria.

» Pot să mă aștept la sensibilitate dentară?

Nicidecum, deoarece sistemul de albire al dinților BrightWhite, la domiciliu, nu conține peroxizi și nu cauzează nici un fel de sensibilități. Dar în cazul în care dinții devin sensibili la apă rece, la o supă caldă, la amestecuri acidulate, atunci probabil că și în cursul albirii vor apărea anumite sensibilități, acestea având un nivel mai ridicat decât normalul.

» După albire, pe dinți mi-au apărut pete albe, de ce?

NU ai nici un motiv de îngrijorare, petele albe indică leziuni ale smalțului dentar. În acele părți substanța de albire are un efect mai accentuat și aceasta cauzează apariția acestor pete albe, dar după finalizarea întregului procedeu de albire aceste pete vor dispărea în câteva zile. Poți liniștit(ă) să continui procedurile de albire.

» Pot să apară efecte adverse?

Procedura de albire a dinților nu prezintă efecte adverse mai importante, ca și în cazul unor medicamente, de exemplu senzație de vomă, vertij sau efecte asemănătoare.

» Albirea dinților poate fi nocivă?

Nu, nu este nocivă, cel puțin metoda fără peroxizi. Dar albirea din cadrul cabinetelor deja poate ajunge nocivă, deoarece acestea se aplică cu ajutorul unor geluri cu conținut de peroxizi. De asemenea și soluțiile de albire a dinților, cu conținut de peroxizi, destinate utilizării la domiciliu, în cazul în care acestea nu se utilizează în mod corespunzător. Foarte mulți au impresia că la procedurile de albire a dinților se exfoliază un strat subțire din smalțul dentar. ACESTA NU ESTE ADEVĂRAT! Pe parcursul albirii dinților, substanța de albire, pe bază de perborat de sodiu, dizolvă impuritățile din smalțul dentar, dar fără a influența grosimea acestuia.

» Cui nu îi recomandăm sistemul, și în care cazuri?

Nu existe cercetări medicale în acest sens, care să indice diferitele cazuri particulare în care nu se poate utiliza sistemul de albire al dinților. Recomandăm să vă consultați medicul în următoarele situații: - în cazul gravidelor și a alăptării - în cazul unor afecțiuni bucale - în cazul unor copii sub 18 ani albirea dinților se va efectua DOAR în cazul unor dinți în totalitate sănătoși!

» După tratament, pot să beau să mănânc orice?

OBSERVAŢII IMPORTANTE: După tratamente nu este permis să mâncați, să fumați pentru cel puțin 3-4 ore, iar pentru o perioadă de 48 de ore, după tratamente, nu aveți voie să consumați alimente, băuturi colorate. Este foarte important să respectați cele de mai sus!