Pentru a îți oferi o navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informații despre coockies te rugăm să citești Politica de confiențialitate.

Accept
Produse Meniu

Plată și livrare

Opţiuni de plată:

Ramburs: În cazul în care produsul se va livra de către un serviciu de curierat, suma finală a comenzii o vei achita în numerar, către agentul serviciului, la preluarea produsului.

Prin transfer bancar: În acest caz ai obligația de a achita, în termen de 3 zile, contravaloarea produselor comandate. Comanda se va anula automat în cazul în care nu a fost achitată în termenul stabilit. Produsele se vor trimite către tine doar în urma achitării integrale a acestora.

 

Titularul contului: SC Rogenics SRL

CUI: RO26042727

IBAN: Lei: RO07 BTRL 0050 1202 T200 26XX

Informații privind livrarea:

Coletele se livrează prin Urgent Cargus sau Fan Courier.

Taxa de curierat: 19 RON

Modalitatea de livrare și de achitare poate fi aleasă pe pagina centralizatoare a comenzii, aici vor fi indicate și costurile cu livrarea.

În cazul în care în magazinul web apar greșeli sau deficiențe, la produs, sau la prețul acestuia, ne menținen dreptul la corectări. În aceste cazuri, după sesizarea greșelii, respectiv după modificarea adusă, îl vom informa imediat pe cumpărător despre noile date. Cumpărătorul, ulterior acestora, va putea să-și reconfirme comanda, sau există posibilitatea ca oricare dintre părți să renunțe la contract.

  1. Suma finală de plată va conține toate cheltuielile, în baza centralizatorului comenzii și a răspunsului de confirmare. Factura va fi inclusă în colet. Utilizatorul are obligația de a inspecta coletul, la predarea acestuia, în fața agentului serviciului de curierat, și, dacă sesizează faptul că pachetul a suferit eventuale vătămări, are obligația de a solicita întocmirea unui proces verbal, iar în cazul unor vătămări a pachetului nu are obligația de a prelua pachetul. Reclamațiile ulterioare, lipsite de procesul verbal menționat, nu sunt luate în considerare de către Furnizor!