Pentru a îți oferi o navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informații despre coockies te rugăm să citești Politica de confiențialitate.

Accept
Produse Meniu

Informații plată și livrare

CUM PLĂTESC?

Ramburs: În cazul în care produsul se va livra de către un serviciu de curierat, suma finală a comenzii o vei achita în numerar, către agentul serviciului, la preluarea produsului.

Prin transfer bancar: În acest caz ai obligația de a achita, în termen de 3 zile, contravaloarea produselor comandate. Comanda se va anula automat în cazul în care nu a fost achitată în termenul stabilit. Produsele se vor trimite către tine doar în urma achitării integrale a acestora.

Titularul contului: SC Rogenics SRL

CUI: RO26042727

IBAN: Lei: RO07 BTRL 0050 1202 T200 26XX

 

LIVRARE

Coletele se livrează prin curierat. Modalitatea de livrare și de achitare poate fi aleasă pe pagina centralizatoare a comenzii.

În cazul în care în magazinul web apar greșeli sau deficiențe, la produs, sau la prețul acestuia, ne menținen dreptul la corectări. În aceste cazuri, după sesizarea greșelii, respectiv după modificarea adusă, îl vom informa imediat pe cumpărător despre noile date. Cumpărătorul, ulterior acestora, va putea să-și reconfirme comanda, sau există posibilitatea ca oricare dintre părți să renunțe la contract.

Suma finală de plată va conține toate cheltuielile, în baza centralizatorului comenzii și a răspunsului de confirmare. Factura va fi inclusă în colet. Utilizatorul are obligația de a inspecta coletul, la predarea acestuia, în fața agentului serviciului de curierat, și, dacă sesizează faptul că pachetul a suferit eventuale vătămări, are obligația de a solicita întocmirea unui proces verbal, iar în cazul unor vătămări a pachetului nu are obligația de a prelua pachetul. Reclamațiile ulterioare, lipsite de procesul verbal menționat, nu sunt luate în considerare de către Furnizor! 

La solicitarea bright-white.ro sau a curierului, vei face dovada identității, dacă e necesar prin una sau mai multe acte emise de autorități oficiale. În cazul în care clientul se află în imposibilitatea recepționării comenzii în mod personal, comanda va fi lăsată la adresa precizată doar unei persoane cu vârsta mai mare de 18 ani. Nicio cerere de livrare a unei comenzi nu va putea fi onorată dacă nu îndeplinești condițiile de mai sus.

În cazul livrării la locul de muncă, caz în care curierul nu poate avea acces în locația respectivă, trebuie să te asiguri că poate recepționa această comandă.

 Vei fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa selectată în momentul validării comenzii pe site.

Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către bright-white.ro,  la momentul predării produselor comandate, la adresa selectată în  momentul plasării comenzii.