Pentru a îți oferi o navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informații despre coockies te rugăm să citești Politica de confiențialitate.

Accept
Produse Meniu

Termeni și condiții

Termeni și Condiții

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

 

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul bright-white.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului se recomandă citirea cu atenție a acestui material.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

 

COPYRIGHT

 

Bright-white.ro este proprietatea ROGENICS SRL care îl administrează după legislația valabilă pe teritoriul României.

Întregul conținut al site-ului bright-white.ro este protejat conform Legii dreptului de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrial.

Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Utilizatorul este obligat să folosească informațiile de pe site-ul bright-white.ro doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor ROGENICS SRL fără acordul scris al acesteia.

 

DESPRE NOI

 

Sistemul BrightWhite®, de albire a dinților, fără peroxizi, destinat utilizării la domiciliu, provine din țara în care s-a inventat albirea dinților, din America. Este un fapt cunoscut că în SUA se efectuează cele mai multe procedee de albire al dinților, pe plan mondial, iar stomatologii de acolo recomandă pacienților lor sistemel de albire, destinate untilizării la domiciliu. Produsul nostru este recomandat și susținut de Asociația Stomatologilor Americani (ADA).

ROGENICS SRL este deținătoarea francizei brand-ului BrightWhite® pe teritorul României. Produsele firmei, precum şi metodele folosite de aceasta garantează servicii de cea mai înaltă calitate. Acest produs este o inovație în domeniul albirii dinților la domiciliu, deoarece simplifică acest procedeu și îi reduce costurile. Prin aceasta, o dantură de un alb imaculat este accesibilă deja tuturor. Albește-ți dinții cu ajutorul sistemului de albire al dinților BrightWhite®, fără peroxizi, la domiciliu, cu o eficacitate de 100% - în mod profesional - și în siguranță! Produsul nostru este recunoscut pe plan profesional și dispune de înregistrare CPNP al Uniuniii Europene, precum și de Evaluare de siguranță.

 

CUM MĂ ÎNREGISTREZ?

 

Înregistrarea se poate iniția accesând butonul „Logare” din bara antetului, urmând să accesați butonul „Înregistrare”. Pe parcursul înregistrării trebuie să vă înscrieți numele, adresa (de livrare), numărul de telefon și adresa de e-mail. Aceste date sunt necesare pentru efectuarea comenzii. Înregistrarea se poate realiza în limba română, iar informațiile despre produsele din magazinul web sunt tot în limba română. Datele comunicate pe parcursul înregistrării se pot modifica și se pot șterge, anterior lansării comenzii, după lansarea comenzii nu mai pot fi șterse. Dacă totuși doriți să modificați datele sau s-a ivit o greșeală în conținutul acestora, apelați la operatorul magazinului web.

După înregistrare veți primi un mesaj pe e-mail, care va conține datele de acces în magazinul web. ROGENICS SRL va utiliza aceste informații conform declarației sale de protecție a datelor.

 

CUM COMAND?

 

Pentru a comanda produsele de pe site-ul nostru, www.bright-white.ro este necesar să urmați următoarele etape:

- accesați rubrica „produse” din meniu

- selectați produsul pe care îl doriți;

- în fereastra care se deschide puteți vizualiza mai multe detalii despre produs, puteți alege cantitatea dorită.

- apăsați butonul „adaugă în coș” pentru a achiziționa produsul

- pentru finalizarea comenzii apăsați „mai departe la casă”

- în fereastra care se deschide alegeți opțiunea de finalizare a comenzii: „cont” sau „comandă fără cont de utilizator”

- dacă alegeți opțiunea „cont” completați datele dumneavoastră pentru a vă loga

- dacă alegeți opțiunea „comandă fără cont de utilizator” apăsați butonul „continuare”

- urmează completarea datelor (aveți grijă să nu lăsați câmpurile obligatorii necompletate – altfel nu veți putea trece mai departe);

- în momentul în care ați terminat de completat datele dumneavoastră de contact apăsați butonul „mai departe”;

- în fereastra care se deschide aveți posibilitatea de a alege compania de livrare. După alegerea firmei de curierat, apăsați butonul „mai departe”

- bifați modalitatea de plată dorită și apăsați butonul „mai departe”

- pentru a finaliza comanda bifați acceptarea termenilor și condițiilor și finalizați comanda prina apăsarea butonului  „finalizare”

- Comanda dumneavoastră a fost înregistrată.

În acest moment operatorul nostru a primit comanda dumneavoastră, veți primi un e-mail de confirmare a comenzii.

Toate comenzile sunt confirmate fără excepții prin e-mail. În cazul în care nu sunteți contactat înseamnă că dintr-un motiv tehnic comanda dumneavoastră nu a putut fi procesată și drept urmare vă rugăm să ne contactați.

 

CUM PLĂTESC?

 

Ramburs: În cazul în care produsul se va livra de către un serviciu de curierat, suma finală a comenzii o veți achita în numerar, către agentul serviciului, la preluarea produsului.

Prin transfer bancar: În acest caz aveți obligația de a achita, în termen de 3 zile, contravaloarea produselor comandate. Comanda se va anula automat în cazul în care nu a fost achitată în termenul stabilit. Produsele se vor trimite către dumneavoastră doar în urma achitării integrale a acestora.

Titularul contului: SC Rogenics SRL

CUI: RO26042727

IBAN: Lei: RO07 BTRL 0050 1202 T200 26XX

 

LIVRARE

 

Coletele se livrează prin Urgent Cargus sau Fan Courier. Modalitatea de livrare și de achitare poate fi aleasă pe pagina centralizatoare a comenzii.

În cazul în care în magazinul web apar greșeli sau deficiențe, la produs, sau la prețul acestuia, ne menținen dreptul la corectări. În aceste cazuri, după sesizarea greșelii, respectiv după modificarea adusă, îl vom informa imediat pe cumpărător despre noile date. Cumpărătorul, ulterior acestora, va putea să-și reconfirme comanda, sau există posibilitatea ca oricare dintre părți să renunțe la contract.

Suma finală de plată va conține toate cheltuielile, în baza centralizatorului comenzii și a răspunsului de confirmare. Factura va fi inclusă în colet. Utilizatorul are obligația de a inspecta coletul, la predarea acestuia, în fața agentului serviciului de curierat, și, dacă sesizează faptul că pachetul a suferit eventuale vătămări, are obligația de a solicita întocmirea unui proces verbal, iar în cazul unor vătămări a pachetului nu are obligația de a prelua pachetul. Reclamațiile ulterioare, lipsite de procesul verbal menționat, nu sunt luate în considerare de către Furnizor! 

La solicitarea bright-white.ro sau a curierului, dvs. veți face dovada identității, dacă e necesar prin una sau mai multe acte emise de autorități oficiale. În cazul în care clientul se află în imposibilitatea recepționării comenzii în mod personal, comanda va fi lăsată la adresa precizată doar unei persoane cu vârsta mai mare de 18 ani. Nicio cerere de livrare a unei comenzi nu va putea fi onorată dacă dvs. nu îndepliniții condițiile de mai sus.

În cazul livrării la locul de munca al dvs., caz în care curierul nu poate avea acces în locația respectivă, trebuie să vă asigurați că poate recepționa această comandă.

Dvs. veți fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa selectată în momentul validării comenzii pe site.

Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către bright-white.ro,  la momentul predării produselor comandate către dvs. la adresa selectată în  momentul plasării comenzii.

 

PRODUSELE

 

Vă rugăm să luați în considerare că produsele desfăcute și utilizate care nu reprezintă un defect calitativ și nu sunt expirate, nu pot fi returnate din motive de sănătate. Vă mulțumim pentru întelegere. În conformitate cu legislația uniformizată a Uniunii Europene, toate produsele cosmetice au lipit pe ambalaj o pictogramă (un desen ce reprezintă o cutie rotundă desfacută și un număr). Numărul trecut pe această pictogramă reprezintă numărul de luni al termenului de valabilitate al produsului din momentul în care acesta a fost deschis. Spre exemplu un produs cu pictograma M24 poate fi folosit timp de 24 de luni din momentul în care a fost deschis. În cazul produselor cu termen de valabilitate mai mare de 36 de luni pictograma este M36.

 

SCHIMBAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

 

ROGENICS SRL își rezervă dreptul să facă modificări, actualizări privind termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. ROGENICS SRL își rezervă dreptul să facă modificări în structura site-ului fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.

Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

 

CORECTAREA INFORMAȚIILOR ERONATE

 

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil.

 

POLITICA DE RETURNARE

 

brightwhite.ro dorește să mulțumească toți clienții. Dacă din anumite motive doriți returnarea unui produs, noi îți returnăm în totalitate suma plătită pentru acel produs.

Pentru aceasta trebuie să aplicați pentru procedura de retur a produselor în maxim 14 zile de la recepția acestora. Potrivit art. 9  din  ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 34 din 4 iunie 2014 (*actualizată*) privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, consumatorul are dreptul de retragere astfel că va putea să notifice în scris bright-white.ro că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Bright-white.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data notificării în scris. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. De asemenea suma înapoiată nu include comisioanele aferente viramentului bancar sau al mandatului poștal (dacă e cazul).

În cazul unei erori de comandă (ex: s-a trimis alt produs etc.) bright-white.ro va suporta taxa de transport.

În cazul în care coletul primit prezintă urme de deterioare vă rugăm să refuzați primirea acestuia, sesizările ulterioare nu vor fi luat în considerare.

În cazul în care produsulele primite nu sunt conforme vă rugăm să ne informați în termen de 24 de ore de la primirea coletului, sesizările ulterioare nu vor fi luate în considerare.

 

Condiții de acceptare retur produse:

Singura condiție este ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat (sigilat, nefolosit, să aibă etichetele atașate, ambalajul original și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.


Adresa de returnare a produselor este:

ROGENICS SRL,

Telefon: 0720-896-892

Str. Tudor Vladimirescu , Nr. 89, Bl. R19, Sc. B, Ap. 110, Et. 6

Pentru orice alte întrebări contactați-ne la info@bright-white.ro.

Notă:
1. Politica de retur produs(e) menționată mai sus se aplică doar produselor comandate online pe bright-white.ro ce au fost recepționate de către cumpărător în urma transportului prin curier;

2. Pentru produsele ale căror colete reprezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, cumpărătorul este rugat să refuze recepția lor;

3. Produsele comandate online pe bright-white.ro sunt livrate numai în ambalaj original de la producător. Pentru unele categorii de produse, daca este cazul, bright-white.ro își rezervă dreptul de a livra în ambalaj suplimentar în vederea protecției ambalajului original.
 

GARANȚIE


Condițiile de garanție sunt în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008.

Toate celelalte prevederi cuprinse în legislația în vigoare, referitoare la garantarea produselor vândute, sunt valabile. Drepturile clienților sunt cele prevăzute în legislația în domeniu. Garanția nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE POLITICĂ COOKIE-URI

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, ROGENICS SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor privind situația contului de pe bright-white.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, pentru reclamă, marketing și publicitate, statistică.

Astfel, bright-white.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați aceste date, însă refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea efectuării comenzii.

Este interzisă furnizarea de date false sau incomplete când se completează o comandă, caz în care ne rezervăm dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauză.

Bright-white.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul bright-white.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza de date.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

De asemenea, ROGENICS SRL va furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se afla in relații de parteneriat, dar numai după ce ne-am asigurat printr-un contract că aceste informații sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre.

Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor cu excepția situațiilor prevăzute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți adresa o cerere scrisă, datată și semnată la adresa: Oradea, Str. Tudor Vladimirescu Nr. 89, Bl. R19, Sc. B, Ap. 110, Et. 6.

 

POLITICĂ COOKIE-URI

 

Bright-white.ro foloșeste cookie-uri proprii și cookie-uri instalate de terțe părți pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe site. Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni, descărcate în memoria unui calculator (sau altui echipament folosit pentru navigare online – telefon mobil, tabletă etc.), atunci când accesați site-ul bright-white.ro.

Pe site-ul bright-white.ro utilizăm cookie-uri cu ajutorul cărora număram utilizatorii care accesează paginile site-ului, afișăm anunțuri relevante și produse de interes pentru vizitatori și afișăm unelte prin care puteți distribui acele articole care v-au trezit interesul. Unele browsere vă oferă posibilitatea de a controla cookie-urile, în sensul dezactivării lor. Trebuie însă să țineți cont de faptul că dezactivarea cookie-urilor ar putea duce totodată la scăderea calității vizitelor dumneavoastră pe site-ul bright-white.ro.

 

DISPUTE ȘI CONFLICTE

 

Nu suntem responsabili și nu putem fi tinuți responsabili în nici un fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă și/sau problema directă sau indirectă, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Fără nici o notificare prealabilă, ROGENICS SRL poate șterge sau adăuga orice informație pe site și poate întrerupe orice activitate sau arhivă din conținutul site-ului.

ROGENICS SRL nu se face răspunzatoare pentru coletele deteriorate datorită unei manipulări necorespunzătoare din partea firmelor de livrare cu care colaborăm.

ROGENICS SRL își rezervă dreptul de a refuza o comandă dacă se găsește în una din următoarele situații:

- Produsul comandat nu este pe stoc;

- Imposibilitatea obținerii confirmării de plată;

- Identificarea unei erori în informațiile pentru produs, inclusiv prețul sau oferta promoțională;

- Clientul manifestă un comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios, etc.) sau are în istoricul comenzilor livrări refuzate.

Orice tentativă de acces neautorizat pe site-ul bright-white.ro sau încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut între compania ROGENICS SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor judecătorești românești. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

În cazul în care clientul face o comandă, o confirmă, coletul este trimis iar expediția este refuzată clientul se obligă să plătească taxele aferente expediției + servicul de împachetare.

În caz contrar se va proceda la măsuri legale împotriva acestuia.

 

LITIGII


În cazul unor eventuale conflicte între ROGENICS SRL și clienți, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat, de instanța competentă de la sediul ROGENICS SRL în conformitate cu legile române în vigoare.

 

http://www.anpc.gov.ro/